Activitats de sala
Aquamora, gaudim junts de tot l’esport!
Benvinguts a Aqua Móra d'Ebre
Activitats de sala

Cardio

Aeròbic inicial

Activitat dirigida coreografiada on es realitzen coreografies senzilles i bàsiques. Nivell bàsic, principiant. Activitat de mitja intensitat.

Funcional cardio

Activitat dirigida on es treballen diferents exercicis cardiovasculars funcionals. Activitat de mitja/alta intensitat.

Step inicial

Activitat dirigida coreografiada on es realitzen coreografies senzilles i bàsiques a través de l’step, plataforma amb alces o sense. Nivell basic, principiant. Activitat de mitja intensitat.

Cardiohiit

Activitat dirigida que combina de forma alterna diferents tipus de treball: muscular, cardio, treball abdominal... Millora la resistència, la força i la agilitat. Activitat d’alta intensitat.


Estiraments / Suaus

Stretch fusion

Activitat dirigida que fusiona exercicis i posicions de tai chi, pilates, ioga... Utilitzant la estructura BodyArt, moviments i estiraments dinàmics actius passius. Activitat de baixa intensitat.


Tonificació

GAC

Activitat dirigida on es treballa de forma localitzada els glutis, abdominals i cames. Millora la resistència muscular i tonifica els músculs que intervenen. Activitat de mitja intensitat.

PUMP

Activitat dirigida on es treballen els principals grups musculars utilitzant la barra amb discs. Millora la força i la resistència, defineix i tonifica els músculs i augmenta la densitat òssia. Activitat de mitja/alta intensitat.

ABD 22

Activitat dirigida on es realitzen durant 22 minuts diferents exercicis abdominals a diferents intensitats i ritmes. Activitat de mitja intensitat.

TONO 22

Activitat dirigida on es realitzen durant 22 minuts diferents exercicis dels principals grups musculars. Activitat de mitja intensitat.

CROSSGYM

Activitat dirigida d’alta intensitat on s’utilitza el sistema Tabata (intervàlic). Combina diferents tipus de treball: CardioBox, pliomètrics, tonificació... Activitat d’alta intensitat.


Activitats Mixtes

Cardio + tonificació
Funcional Group

Activitat dirigida on es treballen diferents exercicis musculars funcionals utilitzant material alternatiu. Activitat de mitja intensitat.

Estiraments + tonificació
Pilates

Activitat muscular de mitja intensitat on es treballa el cos com un tot per aconseguir un control precís. S’incrementa la força i la flexibilitat. Activitat de baixa intensitat.

Copyright © All rights reserved | BlackData Software