Blog
Aquamora, gaudim junts de tot l’esport!
Benvinguts a Aqua Móra d'Ebre
El proper 15 de juny obrim de nou!

Descobreix tots els canvis i novetats d’aquesta nova etapa


El proper 15 de juny obrim de nou!

Al centre esportiu Aqua Mora d’Ebre estem molt contents d’obrir de nou les instal·lacions el proper 15 de juny per a què puguis recuperar les teves rutines esportives.

Ho hem preparat tot per tal de fer d’aquest retrobament una experiència còmoda i tranquil·la. En aquest temps hem adequat els espais i realitzat diferents canvis per tal de garantir la teva seguretat i posar-t’ho fàcil. Amb aquest esforç i la teva actitud tornem amb més energia que mai per gaudir, junts, de l’esport i l’activitat física.

Nou horari

A partir del 15 de juny i durant aquest estiu, AquaMora obrirà en horari especial per garantir el manteniment, neteja i desinfecció de les instal·lacions:

  ● De dilluns a divendres, de 7h a 13h i de 15h a 21h

Instal·lacions i serveis operatius

  ● Sala de Fitness

  ● Activitats Dirigides segons el nou horari que trobareu tant a la recepció del centre com a l’APP d’AquaMora.

* La piscina coberta, el jacuzzi i la sauna no estaran habilitades durant els mesos de juny, juliol i agost.

Mesures específiques aplicades

Les mesures que hem adoptat responen a la normativa vigent en la Fase 3 de la desescalada i a la voluntat de facilitar unes condicions que ens permetin vetllar per la salut de totes les persones. Us adjuntem el resum de mesures que hem d’assumir per assegurar una experiència òptima per a tothom

Per tal de respondre millor a les limitacions d’aforament, que s’adaptaran en funció de la normativa vigent en cada moment, hem implantat un nou sistema de reserva d’activitats dirigides. Podreu tramitar les reserves a les mateixes instal·lacions (recepció), a l’àrea d’abonats de la web i a través de la APP mòbil d’AquaMora.

Celebrem la retrobada: els teus primers 15 dies sense cost!

Com a conseqüència de la interrupció de l’activitat i dels serveis des del passat 13 de març, el centre esportiu d’AquaMora no cobrarà els primers 15 dies de l’ús de serveis o instal·lacions (piscina descoberta, fitness o activitats dirigides). Tens temps fins al 15 de setembre per gaudir d’aquests 15 dies sense cost!

Quotes de cursets

A partir del 14 de setembre recuperarem l’activitat normal de cursets de natació. Si t’has vist afectat per la interrupció del servei i havies abonat íntegrament la quota del curset del mes de març, no hauràs d’abonar la quota d’inscripció de setembre.

Quotes AQUAMORA SUMMER

Aquest estiu el gaudirem junts! Amb les noves quotes serà més fàcil que mai, amb accés a totes les instal·lacions del complex esportiu municipal durant tot l’estiu i fins al tancament de la piscina descoberta.

Consulta a la recepció del centre totes les ofertes:


  ● Quota Summer Familiar: 165€, per pares i fills (fins als 16 anys)

  ● Quota Summer Infants: 51,60€, per a tots els infants entre 5 i 15 anys.

  ● Quota Summer Adults: 85,20€, per a adults d’entre 16 i 64 anys

  ● Quota Summer Senior: 51,60€, a partir dels 65 anys.

  ● Quota Summer Low Cost: Per 59,60€, amb accés a sala fitness + piscina

Les noves quotes es formalitzen exclusivament a la recepció del complex d’AquaMora, l’adquisició de l’abonament et confirma com a abonat i et dona dret a gaudir dels descomptes per a cursets i casals d’estiu.

* Quotes aplicables durant la temporada d’estiu.

Estem a la teva disposició!

Et convidem a seguir les comunicacions que farem arribar tant per aquest mitjà com per les nostres xarxes socials. Amb tot, tens a la teva disposició el correu electrònic aqua@moradebre.cat i el telèfon 977 41 40 92 ( del 10 al 14 de juny en horari de 9h a 13h) per qualsevol consulta o gestió.

Descarrega’t l’APP!

Amb la nova APP d’AquaMora, tindràs al teu abast diferents funcionalitats per tal d’aprofitar al màxim tot el que el complex esportiu ofereix. Aquest servei et permetrà accedir a rutines d’exercicis personalitzats, gestionar la teva assistència a les activitats grupals, fer seguiment de la teva evolució, informar-te de totes les novetats i tenir al teu abast diferents recursos digitalitzats per no deixar de cuidar-te, activar-te i entrenar.


Com descarrego l’APP d’AquaMora?

 Pas 1: descarrega’t l’APP Trainingym al teu dispositiu mòbil a través d’android o iOS.

 Pas 2: selecciona el centre Aqua Mora d’Ebre.

 Pas 3: rebràs un nom d’usuari i contrasenya.

Qualsevol incidència amb les claus d’accés, les resoldrem a través del correu aqua@moradebre.cat

Estem molt contents de tornar a obrir les portes, retrobar-nos amb tots vosaltres i poder gaudir junts, de nou, de l’esport i l’activitat física.
T’esperem i t’agraïm la teva confiança!


Copyright © All rights reserved | BlackData Software