Nova APP Trainingym
Aquamora, gaudim junts de tot l’esport!
Benvinguts a Aqua Móra d'Ebre
Nova APP Trainingym

Amb la nova APP d’AquaMora, tindràs al teu abast diferents funcionalitats per tal d’aprofitar al màxim tot el que el complex esportiu ofereix. Aquest servei et permetrà accedir a rutines d’exercicis personalitzats, gestionar la teva assistència a les activitats grupals, fer seguiment de la teva evolució, informar-te de totes les novetats i tenir al teu abast diferents recursos digitalitzats per no deixar de cuidar-te, activar-te i entrenar.Com descarrego l’APP d’AquaMora?

 Pas 1: descarrega’t l’APP Trainingym al teu dispositiu mòbil a través d’android o iOS.

 Pas 2: selecciona el centre Aqua Mora d’Ebre.

 Pas 3: rebràs un nom d’usuari i contrasenya.


Com reservo a través de l’APP d’AquaMora?

 Pas 1: Accedeix a l’APP

 Pas 2: Selecciona al menú l’apartat Activitats/Reserves

 Pas 3: Tria i activa la opció “Reservar la meva plaça”. El sistema et donarà opció a afegir aquest esdeveniment al calendari del teu smartphone.

  • Ja estàs registrat a l’activitat! Si decideixes cancel·lar, apareix la opció “Cancel·lar” disponible a la mateixa activitat.

També pots visualitzar el següent vídeo per resoldre dubtes.

Recorda que les reserves estan disponibles des de 24h abans de la jornada que triïs, pots fer tantes reserves com vulguis. Recorda que aquestes mesures son per garantir l’acompliment de la normativa d’aforament, per tant, si no pots venir, et preguem que cancel·lis la teva reserva per tal que un altre usuari en pugui gaudir.

Qualsevol incidència amb les claus d’accés, les resoldrem a través del correu aqua@moradebre.cat

Copyright © All rights reserved | BlackData Software