Blog
Aquamora, gaudim junts de tot l’esport!
Benvinguts a Aqua Móra d'Ebre
De nou junts, amb més energia que mai!

La vostra confiança ens ajuda a superar qualsevol obstacle


De nou junts, amb més energia que mai!

Aquest és un moment d’incertesa per a tots, sabem que molts de vosaltres us preocupa la situació que estem vivint per aquesta maleïda pandèmia. La vostra seguretat i la del nostre personal és la nostra prioritat.

Durant aquest temps, hem estat molt actius a les nostres xarxes socials, no us volíem deixar sense classes on poguéssiu fer una mica d’exercici. Ha estat una forma d’estar a prop vostre, oferint-vos propostes per passar millor l’estona a través de les pantalles.

Ara arriba el moment de tornar a obrir el centre. Hem pres totes les mesures de seguretat per tenir la instal·lació correctament desinfectada. A més a més, quan vingueu trobareu una sèrie de consells i recomanacions a seguir per a què totes les persones estiguem segures en tot moment.

L’Antonio, Pere, Andreu i Marc tenen moltes ganes de fer les classes com sempre les han fet, amb vosaltres al davant, amb els comentaris, els acudits, els riures i tot allò que us caracteritza per ser tant especials. I és que en aquests 14 anys hem aconseguit formar una gran família, la família Aqua que a l’hora de celebrar coses no en deixem passar ni una: esmorzars i berenars de Nadal, el dijous gras, carnestoltes, la mona de pasqua... Qualsevol excusa és bona per ajuntar-nos i celebrar el què calgui.

Ara ens toca celebrar la més grossa, la superació d’aquest coronavirus que ens ha tingut separats prop de 3 mesos i la farem tant grossa que se’n sentirà a parlar. Perquè si una cosa us puc ben assegurar és que se us ha trobat a faltar moltíssim; i no ens imaginem una instal·lació sense tots i cadascun de vosaltres.

Junts formem aquest gran equip, hem crescut i junts superarem qualsevol obstacle. El vostre recolzament significa molt per a nosaltres.

Moltes gràcies per tornar a confiar en Aqua Móra d’Ebre,

L’equip tècnic d’Aqua Mora d’Ebre


Copyright © All rights reserved | BlackData Software