Blog
Aquamora, gaudim junts de tot l’esport!
Benvinguts a Aqua Móra d'Ebre
AquaMora: som salut, entrenem-la!

Tens molts motius per formar part d’AquaMora!


AquaMora: som salut, entrenem-la!

Aquests dies segur que t’has fet moltes preguntes sobre com serà aquest inici de curs, i potser no has trobat respostes per a tot. És el moment d’apostar per les grans certeses. Per això, AquaMora enceta el mes de setembre reforçat de conviccions.

Estem convençuts que la salut integral és un estat de complet benestar físic i mental i, per tant, una meta de vida assolible i rentable. Estem convençuts, també, que els centres esportius som una oportunitat per assolir aquest repte. Estem convençuts que la tasca d’AquaMora és de vital importància per acompanyar les persones en el desenvolupament de la seva activitat física, la incorporació d’hàbits de vida saludables, i la millora de les nostres costums alimentàries. Estem convençuts que AquaMora treballa al servei de la salut. I la salut, s’entrena.

Des d’aquesta perspectiva, donem la benvinguda al nou curs escolar convidant-te a cuidar de tu i dels teus, amb tot un seguit de motivacions que t’ajudaran a comprometre’t amb la salut:

1. Comencem el curs amb la matrícula gratuïta!

Des de l’1 de setembre i fins al 15 d’octubre, per a nous abonats o els antics amb baixa causada anterior als 6 mesos.

2. Recuperem les piscines climatitzades!

A partir del 14 de setembre, les teves rutines al medi aquàtic t’esperen: capbussa’t-hi!

3. Arranquem la temporada amb nou horari!

A partir del 14 de setembre, estrenem horari. Estigueu atents a xarxes i web!


4. Les activitats dirigides orienten i acompanyen el teu progrés!

Les activitats dirigides son peça clau del nostre servei. Pensades per cobrir les necessitats de perfils diversos, són una oportunitat per acompanyar-te personalment en l’assoliment dels teus reptes. Consulta el nou horari!

5. Mantenim les mesures de seguretat i prevenció sanitàries!

Amb reserves prèvies d’activitat, aforament limitat d’espais, mesures sanitàries recomanades i reforç de neteja i desinfecció. Consulta totes les mesures COVID vigents al centre a Aquamoradebre.com

6. L’APP d’AquaMora t’ajuda a organitzar la teva activitat física!

Amb ella, podràs realitzar les teves reserves, apuntar-te a activitats, revisar els horaris, rebre puntualment totes les novetats i molts avantatges més! Descarrega-te-la!

7. Tornen les Escoles Esportives de Natació!

Participa de l’escola d’iniciació i perfeccionament, per a treballar i desenvolupar una disciplina esportiva que col·labora especialment en el nostre benestar físic i mental. Consulta tota la informació, ja hem obert la preinscripció!

8. Des de l’Ajuntament, treballem per fer de la salut la teva millor inversió!

No hi ha res més important que la teva salut. L’esforç val la pena. Molts ja han descobert que és més fàcil del què sembla!

9. Disposem d’un equip humà i professional sempre atent a les teves necessitats!

No ho faràs sol. Els nostres tècnics t’acompanyaran en aquest camí. Comptes amb tot un equip de primera per entrenar junts la teva salut!

10. Estem amb tu sempre, tot l’any, oferint-te un ampli ventall de serveis pel teu benestar!

L’activitat principal de fitness i esport es complementa amb altres serveis per a què l’entrenament de la teva salut sigui un exercici veritablement integral!

Recorda que estem a la teva disposició! Truca’ns, visita’ns... t’ajudarem en tot el que calgui!

Som salut, entrena-la!
Fins ben aviat!


Copyright © All rights reserved | BlackData Software