Blog
Aquamora, gaudim junts de tot l’esport!
Benvinguts a Aqua Móra d'Ebre
Indicacions vigents sobre l’accés i ús de les instal·lacions

Des del 7 de gener i fins a nou avís


Indicacions vigents sobre l’accés i ús de les instal·lacions

Després de la recent comunicació de les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, us informem que el centre esportiu AquaMora amplia els seus serveis a partir del proper dilluns 8 de febrer. Heu de tenir en compte les següents indicacions:

1. Abonats i abonades poden fer ús de les instal·lacions: piscines, sala fitness, activitats dirigides, etc. respectant els aforaments i les limitacions d’ús vigents.

2. És important que tingueu presents les restriccions que hem d’acomplir segons el nou decret i us demanem la vostra màxima col·laboració:

a. Heu de fer la reserva prèvia de l’activitat o l’espai mitjançant la nostra APP. b. En aquests moments tenim un aforament limitat al 30%. c. L’ús dels vestidors i les dutxes es limita a les persones que facin ús de l’espai aquàtic. d. La zona SPA està tancada. e. L’ús de la mascareta és obligatori en tots els espais del club excepte en els moments en que es duguin a terme activitats aquàtiques o activitats en espais exteriors.

3. Alternarem activitats dirigides en sala i a l’aire lliure. S’eliminen les classes virtuals. La nova graella es renovarà setmanalment, per tal d’oferir-vos activitats amb els vostres tècnics en espais adaptats i aforaments d’acord a la realitat d’aquestes setmanes de reobertura progressiva.

4. L’horari d’obertura es:
• De dilluns a divendres de 7h a 13h i de 15h a 21h
• Dissabtes de 8h a 14h

A AquaMora d’Ebre estem completament adaptats a les indicacions per tal de continuar entrenant amb totes les garanties de seguretat, salut i higiene. Et convidem a seguir les comunicacions a través de les nostres plataformes socials. Amb tot, tens a la teva disposició el correu electrònic aqua@moradebre.cat i el telèfon 977 41 40 92 per qualsevol consulta o gestió.

Si vols, pots descarregar el programa setmanal d’activitats dirigides virtuals i a l’aire lliure a través del següent document.


Documents:

Programa AADD FEBRER 21_compressed.pdf

Copyright © All rights reserved | BlackData Software