Blog
Aquamora, gaudim junts de tot l’esport!
Benvinguts a Aqua Móra d'Ebre
Fes-te ambaixador d’AquaMora!

A AquaMora volem premiar la teva fidelitat!


Fes-te ambaixador d’AquaMora!

Per això encetem una oportunitat única per posar en valor la teva experiència amb nosaltres.

A partir d’aquest mes d’octubre, t’oferim la possibilitat de guanyar una invitació gratuïta al mes. Per fer-te amb ella, només has de fer difusió de les teves millors imatges entrenant amb nosaltres a les teves xarxes socials.

T’expliquem com has de fer-ho:
1.- Publica la fotografia al teu perfil personal d’Instagram o Facebook (a més, si vols, pots compartir a stories)
2.- Etiqueta a @aquamoradebre i inclou el hashtag #JoSocAquaMora.
3.- Passa’t per la recepció del centre, i demana la teva invitació gratuïta. O envia un email a aqua@moradebre.cat.

Per confirmar que has realitzat correctament la publicació, assegura’t que el teu perfil no sigui privat. Si nosaltres compartim la teva publicació, segur que ho has fet bé! Amb tot, per evitar qualsevol malentès, facilita’ns el link a la publicació en el moment de rebre el teu premi.

Per poder beneficiar-te d’aquest avantatge és imprescindible:
• Ser abonat/a actiu o cursetitsta del centre Aqua Mora d’Ebre.
• Tenir 16 anys o més
• Ser seguidor del perfil @aquamoradebre, a Instagram o Facebook.
• Queden exclosos de participació els treballadors/es de l’entitat organitzadora.
• No hi ha restriccions d’àmbit territorial. La participació és gratuïta.
• La promoció és efectiva del 22 d’octubre al 31 de desembre de 2021.

El premi

Una invitació gratuïta d’un dia inclou accés i ús de les instal·lacions i els serveis del COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL AQUA MÓRA D’EBRE, inclosos dins la quota d’abonament ADULT.

Pots convidar amics i amigues a fer ús d’aquesta invitació, i compartir una jornada d’entrenament amb nosaltres. És important que, per garantir els aforaments vigents, el beneficiari de la invitació reservi plaça a les activitats a través de la recepció del centre o del correu electrònic, 24h abans de la seva realització.

La invitació gratuïta té validesa d’un mes des del moment en que l’usuari la recull a la recepció del COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL AQUA MÓRA D’EBRE

Algunes consideracions

El COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL AQUA MÓRA D’EBRE es reserva el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest avantatge si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials que impedeixin la realització del mateix.

EL COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL AQUA MÓRA D’EBRE es reserva el dret d’eliminar fotos o comentaris que no s’adeqüin a la seva filosofia d’empresa o que es considerin ofensives per a altres internautes. No es farà responsable de les afirmacions que terceres persones facin a través de la xarxa social i es reserva el dret de dur a terme les actuacions judicials que cregui pertinents contra les mateixes.

Tractament de les dades personals

Les dades personals facilitades seran incorporades a un fitxer automatitzat, propietat del COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL AQUA MÓRA D’EBRE. El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

El COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL AQUA MÓRA D’EBRE es reserva el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que es duguin a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

Llei aplicable

Per a tot el que no s’especifica en aquestes condicions, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment.

En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Tarragona, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

Acceptació de les bases d’aquesta promoció

En participar del sorteig i donar les teves dades personals estàs acceptant de forma expressa les anteriors bases del sorteig. En cas que desitgis obtenir més informació et pot posar en contacte amb l’empresa organitzadora trucant al següent número de telèfon (977 41 40 92 - 977 40 00 12) o enviant un correu electrònic a (aqua@moradebre.cat).


Copyright © All rights reserved | BlackData Software